Најновије

ИСПЛИВАО И ДЕКИН ЦЕНОВНИК: Згодне масерке наплаћивале минимум 4.000 динара, а ово су цене за секс

Старац Драго П. (79) ухапшен је у Новом Саду јер је организовао проституцију у наводним салонима за масажу.

Хапшење деке (Фото: МУП)

Девојке је врбовао обећавајући им да ће радити у салону за спортску масажу, али је онда почео да их тера и да сексуално задовољавају муштерије. Услуге "масаже" оглашавао је на друштвеним мрежама, а наплаћивао их је од 4.000 динара па навише у зависности од врсте услуге.

Извор из истраге каже да је полиција месецима пратила Драга П. јер је било очигледно да су његови салони за масажу заправо параван за проституцију.

- Осумњичени се терети да је од 2017. године врбовао и искористио више девојака за пружање сексуалних услуга у његовим салонима за масажу којих је било неколико у Новом Саду. Реч је о девојкама из социјално угрожених породица, које су у почетку мислиле да ће бити праве масерке, али их је Драго натерао на проституцију - објаснио је извор из истраге.

Драго је према његовим речима био веома опрезан.

- Оглашавао је услуге масаже са згодним масеркама на друштвеним мрежама, али је потенцијалним клијентима давао број телефона и адресу тек кад би се уверио да се иза профила муштерије не крије полицајац. Тад би, у приватној преписци са клијентом, открио да је реч заправо о еротској масажи са такозваном срећном завршницом. Најјефтинија услуга, која подразумева само "масажу" полног органа, коштала је 4.000 динара, а орални и класични секс је коштао од 50 евра па навише - казао је извор из истраге.

Драго је иначе био шокиран кад су му припадници Интервентне јединице упали у стан и ухапсили га.

- Иако је био опрезан, старац је мислио да полицајци неће успети да га повежу са девојкама које су пружале секс у изнајмљеним локалима и становима. Није пружао отпор и ћутке је пошао са полицајцима у станицу - додао је извор из истраге.

Приликом претреса станова и локала у којима су били наводни салони за масажу затечено је неколико девојака које су одведене на саслушање.

Пророчанство оца Гаврила који каже да ћемо вратити Косово прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА