Најновије

ОСВАНУО СНИМАК ПРЕТЊИ КЛАНА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ ТАМАРИ ЂУРИЋ: Је л’ планираш да летиш или ћеш се вратити у рупу (ВИДЕО)

Иако је Вељко Беливук, звани Веља Невоља, ухапшен пре скоро два месеца, као и неколико чланова његове криминалне екипе, део навијачке групе Принципи коју је иначе он формирао, наставила је да терорише "супарнике", међу којима су неретко и познате личности.

Тамара Ђурић (Фото: Инстаграм)

Наиме, како је Курир већ објавио, Беливукови "наследници", прете по друштвеним мрежама, позивају наводне дужнике, такође прозивају и вође других навијачких група да "се смире"... 

Сада су на мети старлета Тамара Ђурић, Јелена Крунић, навијач који је већ имао сукоб са Вељом - Раде Петровић, али и Милош Радисављевић Кими чији је број телефона затраже на једној од Инстаграм група коју очигледно воде припадници навијачке групе "Принципи".

На следећим видео снимцима, могу се јасно чути претње и покушај изнуде од старлете Тамаре Ђурић. Упозоравамо, на снимку се могу чути многобројне псовке и претње!

- Хоћу да ј**** и тебе и твог вереника, слино једна, јеси ли чула? Кад ћеш две главе да вратиш за Вељу, сисо једна, је ли? Е к**в* једна - претећим тоном говори мушкарац, који је телефоном позвао Ђурићеву.

Радету Петровићу, који је иначе био вођа навијача једне Партизанове фракције, супротстављене оној коју је предводио Беливук, такође је упућен телефонски позив.

- Кажи ми, с обзиром на то да је Веља сад унутра, је лћ планираш да летиш мало или ћеш се вратити тамо у рупу? - пита мушкарац Петровића, који му одговара: - То је за мене крај одавно.

Иначе, навијач Раде Петровић у жижу јавности доспео је када се на друштвеним мрежама појавио снимак, који је под претњом тада јавно признао како је његова навијачка група "Партизановци" издала Партизан.

Након тога, појавио се видео како Веља Невоља и припадници навијачке групе "Принципи", приморавају поново Петровића да  понови како су он и Кими пи*ке које су продале Партизан, а онда је уследила изјава једног од младића из ове групе која је све остАвила без даха.

Данијела Штајнфелд осванула на сајту за одрасле. Испливале вреле сцене у америчком филму. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА