Најновије

ТАРА ОТКРИЛА СА КИМ ЈЕ РЕПЕР ИМАО СЕ*С ПРЕ ЗАДРУГЕ! Ша слао своје комбинације код жене у салон да се сређују!

Тара и Ша јуче су једно другоме пребацивали што потенцирају приче које им не иду у користи, а онда је задругарка открила његову тајну.

Тара и Ша (Фото: Јутјуб)

Док су се расправљали Тара Симов је покренула причу коју јој је репер рекао у поверењу. Када је то јавно изговорила, Алексић је почео да се брани.

Тема је била ко коме брани да се дружи са пријатељима напољу, док је Ша Тари објашњавао да јој не брани да се дружи са пријатељима, а онда је она објаснила како она зна да је он са својим пријатељицама имао се*суалне односе.

-Ти константно потенцираш неке теме које нису битне - рекла је Тара.

-Ја нисам чуо одговор на ниједно питање твоје данас, само сам рекао како стално причаш о неким људима и кажеш како сам ти замерио другове и рекао како ће он да живи са нама а ти кад су те за то питали, причаш неке глупости и додељујеш ми епитете да сам иживљавач - рекао је Ша.

-Требало би све да буде да се договоримо и ти сам од себе правиш насилника. И спомињеш енке ствари а ја могу да кажем кога си ј*бао за Нову годину своју другарицу - рекла је Тара.

-Ја то нисам рекао, ти изврћеш приче - рекао је Ша.

-Ти си ми сам причао како си ј*бао Ању, мене моји другари нису - рекла је Тара и наставила да то понавља без обзира колико се Алексић правдао и говорио да није истина.

-Причао си да девојке које си је*ао долазе у твој салон да се фризирају - поручила је Симовљева убеђујући га да јој је он то лично рекао.

Секс Мине и Франа погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА