Најновије

"Драгуљар" у издању Вулкана: Прича о животима великих личности из прошлости која ће вас одушевити!

Нови хит роман Рамона Кампоса "Драгуљар" потражите у књижарама Вулкан издаваштва или поручите преко сајта. "Драгуљар" ће вас упознати са заводљивим светом дијаманата и провести вас кроз његову раскош и ужасе који је прате.

Фото-Вулкан

Интригантан историјски роман пун снажних емоција! Драгуљар ће одушевити читаоце који уживају у причама о животима великих личности из прошлости. 

Радња овог романа смештена је у раскошну Барселону с краја XИX века, а главни јунак је Бернат, младић који ради у драгуљарској радионици свог оца. Будући да је за тај занат обучаван још од малих ногу, нада се светлој будућности у брушењу драгог камења. Али у његовом животу догодиће се нагли преокрет када упозна Изабелу, кћерку осиромашеног аристократе, који објављује да ће руку своје кћери дати ономе ко му понуди највећи дијамант икада виђен.

“Она је моја кћи. Моје најдрагоценије благо. Мој драгуљ. Предаћу је само оном ко ми донесе дијамант достојан њене лепоте.”

Од узбудљиве Барселоне до ужурбаног Амстердама и његовог тржишта дијаманата, од Холандије до Јужне Африке, од Кејптауна до величанствених рудника у Кимберлију, где све врви од робова, преко застрашујуће пустиње Кару, драгуљар ће пропутовати тај задивљујући свет, и живописан и окрутан, заједно са немилосрдним маркизом од Терасе и љупком робињом Етведом.

„Сјајна књига препуна авантуре, историје, романсе.“ – Ел Мундо

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА