Најновије

За љубитеље књига часопис на поклон: "Уз књиге се лепше расте, али нас оне истовремено и не пуштају да одрастемо!"

Април је месец у коме се обележавају два врло важна датума за свет књижевности: 2. април – Међународни дан књиге за децу и 23. април – Светски дан књиге. Љубав према књигама, читању и писању за издавачку кућу "Лагуна" представља сталну инспирацију, али ови датуми су их додатно мотивисали да читаоце издвоје неке од најбољих савета писаца о писању и да „прошетају“ светом у потрази за најлепшим библиотекама.

Фото-Лагуна

Април је месец у коме "Лагуна" већ шесту годину организује манифестацију "Дечји дани културе", па су овај број Букмаркера у великој мери посветили најмлађим читаоцима. Уредник издања за децу у Лагуни Зоран Пеневски написао је сјајан текст у коме деци објашњава а нас старије подсећа, зашто је читање драгоцено и како нам књиге оплемењују, па и мењају живот.

Уживаћете и у одличним интервјуима са Илдефонсом Фалконесом, као и у разговору са Ведраном Рудан о роману „Дневник бесне домаћице“, који хрватска списатељица назива „књигом свог живота“.

У новом броју припремили су нову рубрику "Забележено на Инстаграму", коју отвара приказ књиге „Девојка са бисерном минђушом“ познатог букстаграмера Марка Ковачевића.

Сазнаћете и колику важност књиге имају у дому познатог музичко-брачног пара Ане Штајдохар и Николе Демоње.

Међу сталним рубрикама налазе се одличне приче о књигама које волите и које ћете волети.

Од понедељка 19. априла часопис Букмаркер добићете на поклон при свакој куповини у књижарама Делфи и Лагуниним клубовима читалаца у Србији, а нови број можете очекивати сваког месеца.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА