Најновије

НОВА КЊИГА О МАКРОНУ ОТКРИВА: Он уопште не влада Француском, већ ова жена!

Само је неколико дана остало до изласка нове биографије француског председника Емануела Макрона, политичког дописника Фигароа, Артура Берде, који тврди како Француску заправо не води председник, већ његова супруга Брижит Макрон.

Емануел Макрон. (Фото: ria.ru)

Сам Макрон дао је повећи интервју аутору књиге Артуру Берди, у којем је открио како је управо његова супруга Брижит његов кључни саветник с властитом 'сензибилношћу'.

Стога не чуди да је аутор написао у књизи управо то - да Брижит Макрон има кључну улогу у свим одлукама које се доносе у Јелисејској палати, те се управо из тога разлога с нестрпљењем ишчекује излазак књиге.

43-годишњи Емануел Макрон за своју је 68-годишњу супругу рекао: "Ја слушам оно што она осећа, што говори и што јој се говори. Она ме познаје и верујем њеној одлуци. Било би погрешно рећи да она нема никакву улогу и нема утицаја на мене. Она са мном дели све у животу, све од вечери до јутра". Макрон је додао како иако се не слаже с њом око свега, на крају дана слепо верује само њој, сматрајући је једином особом која пажљиво слуша у кризним временима.

А колики је њен утицај на њега, најбоље је описао речима: "Њено место у овој кући је много веће од оног коју жена има као верни пратитељ у животу".

Руски војни експерт о повлачењу Вашингтона - ово је могући сценарио! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА