Најновије

СРБИН ИСПИСАО ИСТОРИЈУ! НОВАК НАЈБОЉИ СВИХ ВРЕМЕНА: Освојио шести Вимблдон и 20. Гренд слем титулу! (ВИДЕО)

Радује се Новак! Радује се Србија! Дошао је и тај дан, дан када је Новак Ђоковић освојио 20. гренд слем трофеј у каријери и изједначио се са Роџером Федерером и Рафаелом Надалом!

Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Са овом титулом фантастични Србин је оверио звање највећег тенисера света свих времена! То је учинио на његовом омиљеном турниру, Вимблдону, где се уједно изборио и за свој шести пехар!

Све је почело сјајно за Новака, брејкнуо је Беретинија на самом старту првог сета, имао је све у својим рукама Ђоковић, али је срчани Италијан при резултату 5:3 за нашег аса вратио бврејк и довео поново сет у неизвесност! Било је 5:5,  а онда и 6:6, па се отишло у тај-брејк! Повео је Беретини са 3:0, изједначио Новак на 3:3, али је онда Италијан дао гас дошао до 7:4! Шок у Лондону и вођство Метеа 1:0 у сетовима!

А онда је Новак пробудио звер у себи и фуриозно кренуо у други сет!  Као на траци ређали су се освојени гемови Србина, па је успео чак два пута да брејкне Беретинија и дође до 4:0! Онда се тргнуо Италијан, чак и брејкнуо Новака, али успео је уз доста потешкоћа на крају да освоји сет Ноле! Било је 6:4!

Фуриозно је кренуо Италијан у трећи сет! Три аса и винер за вођство од 1:0  против најбољег тенисера света! Али није се дао Новак! Играо је против публике, готово целог стадиона и одличног Беретинија! Да не знамо да се игра у Лондону, помислили би да је окршај у Риму, јер је толико фанатично публика бодрила Матеа! При резултату 1:1 у гемовима, Новак је направио брејк и до краја задржао свој сервис, па је и славио са 6:4!

А онда у четвртом још већа борба! Оба тенисера су била сигурна на свој сервис,а онда је при резултату 3:3 Новак направио брејк и узео све конце у своје руке! 
 
Новак је изборио импресивну 21. узастопну победу на Вимблдону и трећи гренд слем трофеј у 2021 години. Наклон до пода! Небо је граница за величанственог Србина…

Карантински туристи из Индије уносе делта сој. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА