Најновије

"И ЈОШ ЈАШЕ": Овако је говорио Кон (ВИДЕО)

Предраг Кон, епидемиолог и члан Кризног штаба за сузбијање епидемије коронавируса, тврдио је да Ковид-19 не може да утиче на целокупни живот у Србији, подсећају коментатори на друштвеним мрежама.

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

- Здравствени систем у Србији је потпуно спреман да прими прве оболеле у овој земљи. То не значи да нећемо имати, можда, и неку мању епидемију. То не значи да нећемо, можда, имати и неки смртни случај, али далеко од тога да то може да утиче на укупни живот у нашој Србији - тврдио је Кон, док је његов колега Несторовић говорио да је корона најсмешнији вирус у историји човечанства и препоручивао женама да иду у шопинг у Милано.

Сада твитераши постављају оправдано питање, како Кон може да и даље буде у Кризном штабу, када је минимизирао претњу епидемије и допринео да грађани не схвате озбиљно опасност која наилази.

Да је Кон у служби политике, а не струке, доказао је више пута, аминовавши одлуке које су му стизале "одозго".

Притом, никада није озбиљно критиковао понашање власти која је допринела ширењу епидемије. Кон је недавно своје критичаре "замолио" да се усредсреде на јединог противника, а то је вирус, а колико је то иронично сведоче његове горње речи.

- И још нас јаше - констатује СашаТ77.

Руси извели 50 ваздушних удара на ИД. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА