Најновије

ВЕЛИКА МУЋКА У ТОКУ: За Вучићев режим нема границе за могућу крађу

"Покушај напредњачке владе да тајно пребаци десет милиона евра из буџета Републике Србије за додатне трошкове градње ковид-болнице на Мишелуку поново је показао да код режима Александра Вучића не постоје границе за потенцијалну крађу. Грађани Новог Сада са разлогом сумњају да се напредњачки "црни фондови" полако празне због све већег броја уста која треба запушити, али ипак требало би да постоје неке норме чак и за овај криминални режим", наводи се у саопштењу новосадског однора Странке слободе и правде.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

У саопштењу, чију садржину преносимо у целости, даље се наводи:

"Због основаних сумњи, али првенствено због истине - ГрО ССП Новог Сада мора у име грађана Новог Сада али и целе Србије, да постави неколико питања врху напредњачког режима:

- Због чега је потребно додатних десет милиона евра за ковид-болницу на Мишелуку?

- Како је могуће да је монтажна болница скупља од веће болнице у Батајници, грађене по истом принципу?

- Зашто је истина о трошковима изградње три привремене ковид-болнице и даље државна тајна када су оне грађене нашим новцем - новцем грађана, а не новцем Александра Вучића?

- Због чега уместо цивилних грађевинских фирми војска гради ковид-болнице? И да ли је то уопште војска Србије или се и иза ове градње крије неки "напредни инвеститор"?

С разлогом верујемо да ћемо уместо истинитих одговора добити само примитивне увреде, али ми из Странке слободе и правде, као представници великог броја наших суграђана, поручујемо овом режиму да ће се истина о овом послу сазнати у блиској будућности а одговорни за малверзације са новцем свих грађана неће избећи заслужене затворске казне", закључује се у саопшењу Странке слободе и правде Нови Сад.

Ко ће одгоарати за Вучићев циркус са вакцинама, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА