Најновије

ИЗЕТБЕГОВИЋ НЕЋЕ ИЗДРЖАТИ, БИХ ПУЦА ПО ШАВОВИМА: Додик брутално одговорио на нападе бошњачког лидера

Српски члан Председништва БиХ и председник СНСД-а Милорад Додик изјавио је да се Странка демократске акције (СДА) неће опоравити у бошњачком политичком телу чак и ако њен лидер Бакир Изетбеговић настави да га напада, јер је и Бошњацима јасно да он "иде у лов на вештице док се у СДА одвија егзодус кадра, а БиХ пуца по шавовима".

Милорад Додик. (Фото: Јутјуб)

Коментаришући Изетбеговићеву изјаву у којој њега оптужује за нефункционисање БиХ, Додик је рекао да је штета што и након 26 година Бакир Изетбеговић за нефункционисање БиХ тражи кривицу у свима осим у својој партији, чији је лидер жртвовао и мир за БиХ.

- Није му довољно да Додиком и његовом политиком ни домаћој публици објасни зашто два од три народа неће овакву БиХ и зашто Бошњаци, подржани међународним фактором, стално и изнова генеришу кризе у БиХ - истакао је Додик.

Он је упитао зашто су у Дејтону писали Устав на који ће пристати Срби и Хрвати, а након Дејтона га мењали само да буду задовољни Бошњаци, преноси РТРС.

- Изетбеговићу је лакше да путем парола полуистина и лажи објашњава актуелни тренутак у БиХ, него да реално сагледа ћорсокак у којем се данас налазимо - нагласио је Додик.

Ево колико можете да добијете робије ако Србе или Српску назовете геноцидним! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА