Најновије

ДАЧИЋУ НИЈЕ ДОСТА ПОЛИТИКЕ: Од '90. године до данас учествовао сам на свим изборима, надам се да нисам на крају каријере!

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић изјавио је данас, говорећи за РТС о надзорном телу за медије за праћење избора, да је то био један од веома значајних предлога који је усвојен на дијалогу са европарламентарцима.

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

"Имаће 16 чланова, шест прелаже РЕМ, шест опозиција, то би требало да мени предложе и да ја са четири европарламентарца предложимо шест представника опозиције Министарству културе које ће само формално да обави избор. Из жеље да што пре то тело формирамо, позвао сам странке да што пре доставе предлоге, још прошлог понедељка. Синоћ сам обавештен да је стигао само предлог од Тадића и ДСС-ПОКС. Продужили смо рок још два-три дана", истакао је Дачић.

Поновио је да је све дефинисано и прихваћено шта је предложено од стране опозиције.

"Установили смо праксу да редовно заказујем састанке са председником Републике где их он информише о дугим питањима која су важна а нису везана за изборни процес, Косово и Метохија, Република Српска", рекао је Дачић.

Каже да не броји изборе на којима је учествовао додајући да за праву партију кампања никад не престаје.

"Од '90. године до данас учествовао сам на свим изборима, не знам који је број, нисам никад бројао. Надам се да нисам на крају каријере да морам да бројим", навео је Ивица Дачић.

Чувени турски дронови “Бајрактар ТБ2” повучени из Сирије – Постали бескорисни јер су им Руси прочитали кодове! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА