Најновије

УХАПШЕНИ АВГАНИСТАНСКИ ГЕНЕРАЛ И СНАЈПЕРИСТА КОД СУБОТИЦЕ: Задржано више од 100 миграната

Полиција је на подручју Суботице ухапсила два мушкарца - једног генерала авганистанске војске и снајперисту за којима је Француска расписала међународне потернице због најтежих кривичних дела и тероризма, речено је Танјугу у МУП-у.

Хапшење (Фото: Јутјуб)

Радна група за борбу против кријумчарења људи и ирегуларних миграција данас је на подручју Радановачке шуме код Суботице пронашла 109 ирегуларних миграната, од којих је 25 безбедносно интересантних лица, против којих ће бити предузете мере у складу са законом, саопштио је данас МУП.

Како се наводи, међу пронађеним мигрантима, откривена су два лица која потражују светске полиције због више различитих кривичних дела.

Током акције, полиција је претрагом терена пронашла аутоматску пушку са два припадајућа оквира и муницијом, као и мању количину марихуане.

Ирегуларни мигранти, који нису безбедносно интересантни биће пребачени у прихватне центре. Додаје се да су припадници Радне групе спровели и акцију појачане контроле на територији Хоргоша, где су пронашли 93 мигранта који ће бити пребачени у прихватне центре.

Акције су спроведене у оквиру континуираног рада на сузбијању ирегуларних миграција, уз ангажовање припадника Радне групе формиране по налогу министра унутрашњих послова, у сарадњи са новосадским Одредом Жандармерије и Управом граничне полиције.

Раније данас Танјугу је речено у МУП-у да је полиција на подручју Суботице ухапсила два мушкарца - једног генерала авганистанске војске и снајперисту за којима је Француска расписала међународне потернице због најтежих кривичних дела и тероризма.

Извор: РТВ/Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА