Најновије

Јарамаз: Злочини над Србима увек подлежу релативизацији! (ВИДЕО)

О ситуацији на Косову и Метохији, одговору КФОР-а поводом повратка српске војске и полиције, као и о релативизацији злочина над Србима у новој емисији Васељенске говорио је аналитичар и преводилац Игор Јарамаз.

„Формулација која се односи на број снага што полиције, што војске којима је допуштено да се врате гласи да могу да буду стотинама, не значи да је то до 999 или хиљаду, већ 1999. Из простог разлога што на енглеском језику они хиљаду и сто, кажу једанаест стотина, и тако дванаест, тринаест стотина и завршава се са деветнаест стотина“, каже Игор Јарамаз наводећи да поред бројних погрешно протумачених формулација из резолуције 1244, на првом месту стоји број наших војника и полицајаца који имају право да се врате на Косово и Метохију.

„Савет Безбедности УН јесте врховни орган у међународним односима и који треба да се бави међународним правом и који и јесте усвојио Резолуцију 1244 и то је права адреса која треба да се бави питањем повратка српских војника и полицајаца на Косово и Метохију“ закључује Јарамаз и нада се да ће Александар Вучић након одговора КФОР-а, захтев упутити на праву адресу, односно у СБУН.

О релативизацији сваког злочина над Србима и шта ће се дешавати у наредним месецима у вези са кризом на Косову и Метохији, као и о све повољнијој ситуацији за Србе погледајте у целој емисији.

Украјинска 61. бригада која је прва ушла у напуштени Херсон практично уништена код Соледара

Извор: Васељенска

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА