Најновије

СКОТ РИТЕР УПОЗОРАВА ФРАНЦУЗЕ: Бићете збрисани са лица земље ако пошаљете трупе у Украјину

Владимир Путин ће уништити све француске трупе у Украјини, а затим ће вероватно ударити на француске логистичке центре у Румунији, поручује бивши обавештајац војске САД.

Ако Француска буде послала трупе у Украјину, Русија ће их уништити и погодити француске циљеве у Румунији, рекао је бивши обавештајац Војске САД Скот Ритер током интервјуа за јутјуб канал "Џаџинг фридом".

"Владимир Путин ће уништити све француске трупе у Украјини, а затим ће вероватно ударити на француске логистичке центре у Румунији", рекао је он.

Аналитичар је исмејао речи неких француских генерала који су били уверени да Русија неће погодити њихове мете јер Француска има "двеста" нуклеарног оружја".

"Како год, Русија их има на хиљаде, они ће вас избрисати са лица земље, а то је оно што Француска мора да разуме, више нећете постојати", упозорио је Ритер.

Према његовим речима, власти у Паризу треба да "заћуте" и САД морају да натерају Емануела Макрона да престане са ескалацијом.

Претходно је француски председник је у интервјуу за "Економист" изјавио да не искључује могућност слања трупа у Украјину ако Русија "пробије линије фронта" и уколико Кијев то затражи од Париза, пренео је портал БФМТВ.

"Када би Руси пробили линије фронта и да постоји украјински захтев – што данас није случај – било би легитимно да се постави то питање", рекао је Макрон.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков истакао је да изјаве представника западних земаља о њиховој спремности да пошаљу трупе у Украјину захтевају одговоран, брз и ефикасан одговор Москве .

Према његовим речима, нуклеарне вежбе које је најавила Русија директно су повезане са најновијим претећим, провокативним и ескалирајућим тензијама на континенту изјавама појединих европских представника.

САД ОДЛУЧИЛЕ! Израел остао без 3.500 бомби због офанзиве на Рафу

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА