Најновије

ОВО ЈЕ ДНО ДНА! Американци веома болесним захтевима уцењују Ђоковића!

Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић још увек није потврдио учешће на УС Опену, а постоје реалне шансе да Србин прескочи ово такмичење.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Велики број тенисера, предвођени Вавринком и Надалом, неће учествовати на овом турниру због ситуације са пандемијом коронавируса.

Како турнир АТП Синсинати почиње 20. августа, све мање времена је остало тенисерима да се изјасне да ли ће кренути на америчку турнеју.

Треба истаћи да играчима није обезбеђен договор да након турнира у САД могу да учествују на такмичењима у Европи без затварања у карантин 14 дана.

У међувремену се појавио документ којег ће морати да потпишу најбољи тенисери света како би учествовали на УС Опену.

На њему се може видети да Американци захтевају да сваки играч потпише да у потпуности прихвата одговорност ако се нешто ризично догоди, то укључује и смрт!

"Својевољно прихватам потпуни ризик за губитак, личну повреду, тешку болест или смрт, која се могла догодити тако што сам био у контакту са другим људима, као резултат што сам присутан у згради (Хотел у ком ће одсести тенисери или стадион где се одигравају мечеви), без обзира да ли је ризик изазван немарности НТЦ или другим околностима!" - само је један део овог уговора који је процурио друштвеним мрежама.

Још једном храму прети трагична судбина Аја Софије, ова светиња постаје џамија? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА