Најновије

ЗАПУШИО ЈЕ УСТА СВИМА! Нолета питали за Роџера и Рафу - нико није очекивао овакав одговор

Још једна препрека је прескочена... Новак Ђоковић је био бољи од Едмунда, пласирао се у треће коло УС опена, а после меча говорио је отворено о свему.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

- Било је успона и падова током меча, играли смо преко три сата, али Кајл је снажан противник. Био је ово прави тест за мене. Наравно да увек може да се деси да изгубим сет. Заправо, драго ми је да је дошло до тога и да сам био на таквом тесту данас. Драго ми је кад у раној фази турнира имам тежак меч, то ме боље припреми за остатак турнира - рекао је Новак.

Наставио је у истом ритму.

- Моје шансе за победом расту што меч дуже траје. Нарочито против играча какав је Едмунд, који троши много енергије. Играо је снажно, сервирао добро, ударао форхенде, али знао сам да ће физички да падне у неком тренутку. Било је потребно само да останем доследан својој игри и сачувам фокус.

У трећој рунди у петак, Србина чека дуел са Јан-Ленардом Штруфом.

- Не осећам се уморно. Мислим да неће бити проблема са енергијом, осећам се јако добро. У оваквим ситуацијама искуство доста помаже, а ја сам на Туру већ 15 година. Радићу оно што ми највише прија и надам се најбољем у наставку турнира.

Ноле је одговорио на питање како чињеница да не играју Роџер Федерер и Рафа Надал утиче на њега.

- Како утиче њихово одсуство на мене? Никако. На турнир има велики утицај, зато што су то легенде овог спорта, али не и на мене. Мислим да је конкуренција и овако веома јака - закључио је Новак.

Мило је дирнуо у светиње и то је био његов крај! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА