Најновије

Ово не смете да пропустите: Делфи сајам књига и прегршт изненађења!

Будући да је октобар традиционално месец књиге, када се читаоци припремају за „сајамски улов“, Лагуна и Делфи књижаре за све љубитеље књиге су припремили, Делфи Сајам књига у омиљеној књижари, у вашем граду, у вашој соби, и то потпуно безбедно, поштујући све мере здравствене заштите.

Фото-Лагуна

У свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца у Србији и региону, као и на сајтовима   до 1. новембра 2020. очекују вас сјајни попусти и акције на књиге чак 90 издавача што Делфи сајам књига чини најбољом алтернативом великом сајму.

Овога пута попуст на Лагунина издања износи 20%, али на тај попуст одобравамо додатних 15% уколико се одлучите за 3-5 књига, односно 20% уколико бирате 6 или више наслова Лагуне.

Традиционалне сајамске акције 3 за 499 и 3 за 999 динара важиће током ове манифестације у књижарама.

Попуст на књиге других издавача који су се прикључили сајамским данима биће 10%, а ако се одлучите за 3-5 издања добићете додатних 15%, односно додатних 20% уколико одаберете 6 или више наслова.

Поред хитова домаће књижевности, међу којима су нови романи Милисава Савића „Пепео, пена, шапат“, Марка Видојковића „Ђубре“ и „Химерина крв: Роман о Дучићу“ Славише Павловића, Лагуна вам скреће пажњу и на дугоочекивани нови роман Маркуса Зусака „Клејов мост“, аутора који се прославио планетарним хитом „Крадљивица књига“. Нова књига доноси причу о одрастању браће Данбар, који уче да се сналазе у свету одраслих и истражују зашто је нестао њихов отац.


Сврстан у историјску фикцију, роман кубанског писца Леонарда Падуре „Човек који је волео псе“ прича је о убиству Лава Троцког у Мексику 1940. Кроз разуђену епску слику најважнијих догађања у свету у прве четири деценије XX века, у широком географском распону, пратимо животопис једног револуционара и његовог убице, приповест о двојици људи задојених истим идеалима, али оствареним на потпуно супротне начине.


„Сакупљач“ је изванредан међународни бестселер који је сместа уздигао Џона Фаулса међу најзначајније писце двадесетог века. Његова прича о опсесивној љубави усамљеног чиновника и девојке која ће му постати плен и даље је без премца по својој моћи да пренерази и опчини.


Међу књигама за најмлађе, специјално за Делфи сајам књига излази нова књига Славимира Стојановића „Синги Лумба и Коцкаста планета“. Једне сасвим обичне вечери Синги Лумба није могла да заспи. Сва срећа да је на Коцкастој планети била потребна баш њена помоћ.


Комедије за децу – књига „Будући Тесла, Змај Јова и Пупин“ Милоша Николића уз хумор подстичу малишане на размишљање и преиспитивање ствари са којима се свакодневно сусрећу и о којима не размишљају много.


Видиш ли себе као еко-јунака? Лавиринти, скривалице, игре памћења, квизови и други забавни задаци за учење о екологији кроз игру сабрани су у сјајној „Великој зеленој књизи“ намењеној млађим школарцима.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА