Најновије

Филм који морате да погледате: "Леси се враћа кући" прелепа емотивна прича стигла је у наше биоскопе!

Погледајте са вашим најмилијима прелепу емотивну причу о најпознатијем псу на свету, о невероватној храбрости, љубави и пожртвованости. "Леси се враћа кући" одушевљава домаћу публику!

Фото-Тарамаунт

Филм је синхронизован на српски језик, па је тако прилагођен и најмлађој публици а гласове главним јунацима позајмили су Драгица Ристановић, Мариана Аранђеловић, Марко Ћурчић, Бранислав Платиша, Димитрије Николић, Душица Новаковић, Александар Глигорић, Драган Вујић, Марко Марковић, Бојан Хлишћ, Дарија Врачевић и Ања Орељ.

Фло има свог најбољег пријатеља, а то је коли Леси. Међутим, због новонасталих околности, његова породица мора да се одрекне пса и Флоово срце бива сломљено. Ипак, Леси се нерадо раздваја од Флоа и креће на путовање преко целе Немачке, како би се вратила свом вољеном другу.

Дванаестогодишњи Флоријан и његова вољена Леси су нераздвојни, најбољи пријатељи. Срећно живе у идиличном селу на југу Немачке. Али, када Флоријанов отац изгуби посао, морају да се преселе у мањи стан, у ком није дозвољено држати псе. Флоријан је скрхан, јер мора да се растави од Леси, која бива предата грофу фон Шпренгелу.

Они путују на Северно море заједно са грофовом дванаестогодишњом унуком, Присилом. Међутим, када гроф покаже своје право, зло лице и кад се Леси осети веома угроженом, она користи прилику да побегне и отпочне своју авантуру, путовање преко целе Немачке, како би пронашла Флоа. Али, није Леси једина која се отишла на путовање. Ни Фло није могао више да издржи и креће у потрагу за својим псом. Њих двоје није тако лако победити.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА