Најновије

СЛОВЕНАЧКОГ ММА БОРЦА ПРЕБИЛИ ПОСЛЕ МЕЧА: Није му први пут, слично му се догодило у Србији (ВИДЕО)

Велики инцидент десио се након завршене борбе на догађају најпознатије европске ММА организације - KSW.

Инцидент на ММА мечу (Фото: принтскрин)

Шамил Мусаев и Урош Јуришић се се борили три веома јаке рунде, а након судијске одлуке која је једногласно била на страни Руса, дошло је до мањег конфликта између тимова.

Након што је словеначки фајтер нешто приговорио руском борцу на другом крају октагона, овај га је подигао и бацио на под након чега је кренуо да га удара. У жељи да их раздвоје умешали су се чланови тимова.

Словеначком борцу Урошу Јуришићу није први пут да се десило овако нешто. У Новом Саду 2017. је имао слично искуство када је стајао у углу борца Стефана Звијера који је радио меч против Васа Бакочевића.

Према мишљењу тима Стефана Звијера, Бакочевић је на непрописан начин завршио борбу шутирајући у главу противника који је био на земљи, те су Јуришић и његови сарадници утрчали у ринг. До опште туче дошло је када је Јуришић подигао руку Звијеру кроз октагон у знак победе коју је заслужио тај момак, када је готово двоцифрен број људи који су били подршка Васа Бакочевића, а и сам Црногорац, напало свега неколико чланова тима Звијера и самог ММА борца у жестоком метежу.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА