Најновије

„Тијаматин гнев“: Осми наставак акционе авантуре у свемиру у продаји од 4. марта

Од аутора Данијела Абрахама и Таја Френка, који стоје иза имена Џејмс С. А. Кори, стиже нам осми наставак серијала „Пространство“ – „Тијаматин гнев“.

Фото-Лагуна

У мртвим системима где капије воде до ствари чуднијих од туђинских планета Елви Окоје започиње очајничку потрагу за природом геноцида који се збио пре него што су постојала прва људска бића, и за оружјем којим би се водио рат против сила на рубу замисливог. Али цена тог знања могла би да буде виша од цене коју она може да плати.

У срцу царства Тереза Дуарте се припрема да преузме на себе терет очеве божанске амбиције. Научник социопата Паоло Кортазар и затвореник Џејмс Холден у улози Мефиста само су две опасности у палати пуној интрига, али Тереза има јаку вољу и тајне о којима чак ни њен отац, цар, ништа не зна.

А широм људског царства раштркана посада Росинантеа води храбру позадинску борбу против Дуартеовог ауторитарног режима. Сећања на стари поредак бледе, а перспектива будућности под вечитом влашћу Лаконије у којој човечанство може само да изгуби изгледа све извеснија. Јер против страве и ужаса који се крију међу световима, храброст и амбиција неће бити довољне...

Ово је апсолутни хит који љубитељи спејс-опера не смеју пропустити.

„Тијаматин гнев“ Џејмса С. А. Корија у продаји је од четвртка 4. марта у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари  као и на сајту.

 

Извор:Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА