Најновије

ЦРНО-БЕЛИМА ПРЕТИ КАЗНА! Покренут поступак против Партизана после полуфинала Купа

Фудбалери Партизана заустављени су у полуфиналу Купа Србије после пораза од Црвене звезде са 2:0. Ипак, то није једина невоља за клуб из Хумске.

Како преноси Спорт клуб, Дисциплинска и етичка комисија Фудбалског савеза Србије (ФСС) је на седници покренула поступак против црно-белих. Њима се замера због кашњења почетка утакмице на стадиону “Рајко Митић”.

Фудбалери Партизана и чланови стручног штаба су непосредно пре почетка меча држали састанак поред клупе. За то време су на центру били фудбалери Црвене звезде и судија Милош Милановић. Пошто се играчи нису појавили на време жути картон је добио капитен Светозар Марковић.

Партизан ће због тога да буде новчано кажњен. Коначна одлука биће позната на наредној седници. Под лупом је и Црвена звезда због лоше организације последње две утакмице са црно-белима.

Велики број пропуста евидентиран је у суботу, када су се клубови састали у 173. “вечитом дербију”. Било је много пиротехнике, навијачи оба клуба су се неспортски понашали, а симпатизери црно-белих су поломили већи број столица на јужној и источној трибини.

Црвеној звезди као организатору ових утакмица прети драстичнија казна.

МАКРОН СМЕШТА ОТКАЗ УРСУЛИ? Брисел хитно реаговао, њима тек ништа није јасно!

Извор: Maxbetsport.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА