Најновије

РОСУ пуцала и ранила Србина из Звечана док је возио аутомобил на магистралном путу од Лепосавића ка Звечану

Србин М. Ј. из Звечана рањен је касно синоћ из ватреног оружја недалеко од тог места у близини Бистричког моста. На њега су, док је возио аутомобил на магистралном путу од Лепосавића ка Звечану, пуцали припадници косовске специјалне јединице полиције - РОСУ која се нелегално налази на северу Космета.

Према речима доктора Николе Радојичића, дежурног хирурга КБЦ "Косовска Митровица", М. Ј. је оперисан и налази се у шок соби.

„Нешто после 22 сата на наше одељење примљен је пацијент са прострелном раном коју је задобио у пределу десне стране грудног коша. Доведен је у стању хеморалгијског шока, хитно је примљен и оперисан. Заустављено је крварење и он је сада тренутно ван животне опасности и смештен је у јединици интензивне неге на даље праћење", рекао је Радојичић за Косово онлајн.

 У Дому здравља Звечан, где је М. Ј. примљен и одакле је санитетом превезен у болницу у Северној Митровици, рањени је  рекао да су на њега пуцали припадници Росу јединице у близини Бистричког моста док је возио аутомобил на магистралном путу од Лепосавића ка Звечану.

Украјинци изгубили контролу над железничком станицом Бахмута, мораће да беже у Часов Јар

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА