Најновије

СНАЖНА ПОРУКА КНЕЖЕВИЋА: Са чашћу бих потписао одлуку о повлачењу признања независности тзв. Косова

Промена политике у Подогорици.

Фото: Јутјуб

Знам да је политички профитабилно ћутати о Косову и Метохији, посебно сад за време избора, прихватати туђе ставове као своје, носити туђе главе као своје, обувати туђе ципеле као своје ма колико оне жуљале и ма колико болела та глава и правити се да је све у најбољем реду, казао је носилац листе За будућност Црне Горе Милан Кнежевић.

Он се огласио након што су јуче медији објавили да је више матуранута и полуматураната у Подгорици крај школске године обележили уз певање песама о Косову, клицању  Ратку Младићу, подизању три прста…

- Јер кад се заврше избори и преброје гласови, онда ће неко уместо код народа и у Скупштину да оде у неку од амбасада и да пита: "Шта да радимо са коалицијом за Будућност Црне Горе, јер они неће да признају Косово и Метохију?“. И сви знају и то није никаква тајна да ако би наша коалиција За Будућност Црне Горе сама имала 41 посланика, а ја као носилац те листе будем изабран за премијера, да бих са највећом чашћу потписао одлуку о повлачењу признања тзв. државе Косово и Метохија, макар ми то било последње у животу - поручио је Кнежевић.

БИТКА ЗА БОКОВЕ БАХМУТА: Руси артиљеријом и авијацијом покушавају да спрече нови украјински напад

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА