Најновије

ДОДИК У МОСКВИ: Прва жртва НАТО агресије је српски народ

Председник Милорад Додик истакао је да је прва агресија НАТО извршена на Републику Српску, а затим и на Србију, и да је српски народ прва жртва хегемонистичког процеса западних фактора.

Милорад Додик (Фозо: Јутјуб)

Додик је на Твитеру навео да је на међународном безбедоносном форуму у Москви поручио да је Босна и Херцеговина након рата постала колонија где се међународна права не уважавају.

"БиХ је након рата постала експеримент и колонија, без уважавања историје и међународног права. Данас сам се обратио на међународном безбедносном форуму у Москви, којем присуствују представници више од 80 држава, и том приликом нагласио да је српски народ био прва жртва хегемонистичког процеса западних фактора и НАТО. Прва НАТО агресија изведена је на Републику Српску, а потом и на Србију, па на остале земље“, нагласио је Додик.

Он је истакао да је данас целокупна међународна политика у убрзаној динамици и да се мултиполарни поредак успоставља са новим структурама моћи.

„Нови изазов је буђење идеологије нацизма и фашизма, као оружја против Русије. Угрожена је европска енергетска безбедност, јер је Европа и даље зависна од руских енергената“, додао је Додик.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА