Најновије

РУСИЈА ЗАУЗИМА НАТО ТЕРИТОРИЈУ? Москва нанишанила кључну мету у Источној Европи! "Ако крену..."

Провокативне акције НАТО-а и белоруске опозиције према Минску, заузимање дела територије и размештање трупа у Белорусију довешће до одговора чији ће резултат бити повезивање територије Белорусије и Калињинградске области, рекао је руски сенатор са Крима Сергеј Цеков.

Претходно је председник Белорусије Александар Лукашенко рекао да белоруска опозиција и њени кустоси планирају да заузму Кобринску област, прогласе нову владу и апелују на НАТО о распоређивању трупа. Он је навео да ће у случају напада на белоруску територију, агресор добити тренутни одговор свим врстама наоружања и из Минска и из Москве.

 Све ове личности НАТО-а формирају терористичке ћелије на територији Русије и Белорусије, која је нама пријатељска... Али њихова нада да ће заузети територију или извршити државни удар је теоријска спекулација, ништа слично од њих неће бити изврши заузимање и изврши инвазију на територију Белорусије, онда ће се, сигуран сам, десити оно што би требало да се деси: Белорусија ће се поново ујединити са територијом Калињинграда, то јест, Запад ће изгубити много више него што хипотетички могу добити у сукобу који ће покушати да организују на територији Белорусије - рекао је Цеков на радију Спутњик на Криму.

Цеков је додао да они који планирају такве провокације не могу да избалансирају однос снага и реакцију Москве и Минска.

- Они не могу да упоређују своје војне способности са нашим могућностима. У овом случају, ми ћемо се понашати као армије Совјетског Савеза после 1944. године, крећући се брзим темпом широм Европе – нешто слично би се могло догодити у случају провокације - додао је он. 

КРЕЋЕ РАЗВАЉИВАЊЕ НАТО ТРУПА: Руси студиозно обрадили све информације

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА