Најновије

ШТА ЋЕ НА ОВО РЕЋИ ШЕФ?: Неверни Ђука гласао супротно од СНС!

Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић је у петак у Скупштини Србије за сваку предложену измену и допуну закона гласао против, сасвим супротно од своје посланичке групе и целе владајуће коалиције, сазнаје Курир.

Владимир Ђукановић (Фото: Јутјуб)

У петак, 13. децембра, на дневном реду Скупштине Србије било је гласање о Предлогу закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Републике Србије и Евроџаста, о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности, о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о спречавању корупције, о Предлогу закона о изменама и допунама Закона о Агенцији за борбу против корупције и о Предлогу закона о допунама Закона о јавним предузећима.

- Ђукановић није био уздржан, био је против предложених измена и допуна закона. Свима је било чудно. Гласао је супротно од целе владајуће коалиције - каже извор нашег листа из Скупштине.

Ђукановић у разговору за Курир потврђује наша сазнања и каже да је гласао против поменутих закона јер сматра да се тим предлозима обесмишљава страначки рад, те да је он присталица функционерске кампање (за изборе).

Он је, подсетимо, недавно у парламенту казао да не види шта је лоше у томе да неки функционер, ако је нешто добро урадио у свом јавном предузећу, тиме и похвали.

На питање да ли се боји неких санкција због тога што је гласао супротно од посланичке групе, Ђукановић је рекао: - Не, зашто? Свако има право на свој став.

Почела градња Моравског коридора - првог дигиталног аутопута! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА