Најновије

ЈЕДИНА СТРУЈА КОЈОЈ ПРИПАДАМ ЈЕ ВУЧИЋ! Стефановић ставио тачку на гласине о сукобу у СНС!

Министар унутрашњих послова и члан Председништва СНС Небојша Стефановић изјавио је да је једина политичка струја којој припада "струја Александар Вучић" и додао да би "у року од три секунде" поднео оставку уколико би председник Србије рекао да он више не треба да буде на тој функцији.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

Гостујући на телевизији Хепи, Стефановић је изјавио да је у политику ушао са искреном идејом да помогне Александру Вучићу и нагласио да је поносан на резултате које је Вучић постигао за Србију.

- Једина струја којој сам у политичком животу припадао и припадам данас је "струја Александар Вучић" и увек сам говорио: где Вучић, ту и ја. Да сутра каже: "Небојша, не треба више да радиш тај посао", требало би ми три секунде да поднесем оставку - рекао је Стефановић упитан о наводима опозиције да постоје сукоби у СНС и "велики обрачун" између Стефановића и Вучића.

Ђиласове будалаштине

Стефановић је наводе дела опозиције који је, како каже, предуго био на власти и нанео огромну штету држави назвао будалаштинама које Драган Ђилас и његови сарадници потежу кад год нема идеју шта да ново да кажу грађанима и поново их обману.

- Кад исцрпите бунар лажи и више немате идеју шта бисте рекли грађанима, онда измишљате како у СНС постоје некакви проблеми, да би сте причали било шта - навео је Стефановић.

Поновио је да је поносан на резултате које је постигао као министар полиције и нагласио да то не би успео да није имао Вучићеву подршку и као премијера и као председника државе.

- Када сте део тима, онда радите за тим, а не за себе. А многи који почињу од себе имају такве аутопројекције. Иза тога су сукоби на релацији Ђилас - Јеремић - Обрадовић, то је борба око плена и то је проблем код њих - оценио је Стефановић.

Касни две деценије

Коментаришући план "Србија 2020", који је представио председник Странке слободе и правде, Стефановић је казао да су "закаснили само 20 година" и упитао зашто то нису применили док су били на власти.

- Подсећам да се сете обећања о акцијама од 1.000 евра, само да победе на изборима. Динкић је признао да је то рекао да би Тадић победио на изборима 2008. године - закључио је Стефановић.

Према његовим речима, Ђилас је то рекао јер, како каже, види да је захваљујући Вучићевој политици просечна плата данас око 510 евра, док је у време Ђиласа била око 300 евра.

- Како то није била понижавајућа плата? Плата лекара специјалисте је у његово време била 50.000 динара, а Ђилас тада није рекао да му је испод части да буде део власти, градоначелник и заменик председника ДС - нагласио је Стефановић.

Иначе, у програму "Србија 2020" стоји, између осталог, да би почетна плата лекара била 1.000 евра, наставника 700 евра, васпитачица 700 евра, медицинских сестара и техничара 600 евра.

Шиптарске партије заједно наступају на изборима у Србији! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА