Најновије

ИМАМО ЈОШ ЗАРАЖЕНИХ У ВЛАДИ! Дачић изнео шокантне податке!

Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је државни секретар Министарства за заштиту животне средине Бранислав Блажић заражен коронавирусом, као и да је и у самој згради Владе и сали где се одржавају седнице био у контакту са једним кругом људи.

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

Како је Дачић рекао, Блажић је из Кикинде, града који је један од жаришта епидемије корона вируса у Србији, а пре појаве симптома долазио је на посао у Владу и Министарство и био у контакту са колегама.

Дачић је, у гостовању на телевизи Хепи, објаснио да је Блажић присуствовао састанку ресорног Владиног одбора, у сали где се одржавају седнице, а тамо је био у контакту са осталим члановима.

Како су раније објавили медији, сви из Министарства заштите животне средине који су били у контакту с њим су послати у изолацију, док је Блажић хоспитализован на Инфективној клиници у Београду.

- Имамо и других запослених у Влади и министарствима који су заражени - рекао је Дачић, не прецизирајући о којем броју се ради.

Подсетимо, министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је и да је донета одлука да два пута дневно авиони Ер Србије иду у евакуацију наших држављана којих има у већем броју на аеродромима у иностранству.

Један авион јутрос полетео за Истанбул, током дана за Ларнаку и Солун! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА