Најновије

ОПШТЕ РАСУЛО У СНС! "Џемпер је почео да се пара..." (ВИДЕО)

Заменик председника Странке слободе и правде Борко Стефановић био је гост јутарњег програма "Пробуди се". Он је том приликом позвао председника Србије Александра Вучића да каже ко су мафијашу у полицији и када ће бити ухапшени? Стефановић пита Вучића и са ким је то "ћаскао" телефоном и да ли се та имена поклапају са именима чланова групе Вељка Беливука?

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић је гостујући у емисији “Хит твит” одговорио на речи саборца из странке, Владимира Ђукановића, који му је поручио “да се не лажемо више”. Вучић је вечерас изјавио “да Владу Ђукановића много воли и да су дуго заједно”, те додао “да у политици некад морате да добро размислите пре него што реагујете”.

“Сигуран сам да ће бити и више него што је уобичајено ухапшених највиших носилаца државне власти за сваку криминалну, односно коруптивну радњу. Не зато што о томе одлучујем ја, него зато што су људи прионули на посао и да неће бити никаквог пардона”, рекао је између осталог Вучић.

Стефановић сматра да је овај дијалог Вучића и Ђукановића, заправо, фингирани игроказ за грађане Србије.

“Они већ покушавају већ седам дана да оптуже опозицију за организацију Беливукове групе. Оптужују и Драгана Ђиласа да жели убиство председника”, подсећа Стефановић.

Једна од тема разговора са Невеном Маџаревић били су и косовски избори и победа Самоопредељења Аљбина Куртија.

“Јуче одржани избори значе да смо корак ближе преговорима о Косову”, оценио је потпредседник Странке слободе и правде Борко Стефановић гостујући у јутарњем програму. Он, ипак, сматра да ти преговори неће ићи лако, па подсећа на тврде ставове приштинске стране која као једину опцију види независност.

“Под притиском Запада Приштина ће бити доведена на преговарачи сто”, каже Стефановић и сматра да ће тачка ломљена бити чланство Косова у УН. Ипак, примећује да се Аљбин Курти разликује од досадашњих представника косовске власти.

Да ли је ово „Велики ресет” који нам најављују!? Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА