Најновије

ОГЛАСИЛИ СЕ ПАЛМА И ДАЧИЋ НАКОН СВАЂЕ: Дошло до сукоба у скупштини, ево шта је лидер ЈС понудио коалиционом партнеру

Коалициони партнери, председник парламента Ивица Дачић и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма, превазишли су сукоб који је пре два дана избио на седници парламента.

Драган Марковић Палма и Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Посланици ЈС који су напустили рад законодавног дома у среду су се вратили у клупе, а према изјавама челника обе странке чини се и да је међу њима и у савезу који траје већ 13 година, поново све у реду, а односи пријатељски и братски.

До варница је дошло када је посланик ЈС Војислав Вујић питао Дачића зашто ради Скупштина у затвореном простору, када се због короне размишља о строжим мерама за угоститеље. Председник парламента је рекао да законодавни дом мора да заседа и да је ово питање у нескладу са Палминим ставом да треба дозволити свадбе.

Како нам је рекао Драган Марковић, између њега и лидера социјалиста је све у реду, и најављује да ће поново заједно у Паралију.

- Нема свађе између мене и Дачића, нити између СПС и ЈС и настављамо даље са најдуговечнијом коалицијом у Србији као и до сада, на братски начин - истакао је Марковић. - Питање Војислава Вујића, које су му пренели грађани Врњачке Бање о томе да у случају јачих епидемиолошких мера не буде разлике између угоститељских објеката и других институција, доказ је да су у парламенту сви исти и да нема повлашћених. Ми смо сматрали да свако може да постави питање које му грађани постављају, а наш брат и пријатељ Дачић је то схватио другачије и ставио примедбу, иако смо у коалицији.

И први човек парламента нам је потврдио да су несугласице одмах превазиђене, али да он сматра да није на месту да посланик ЈС тражи да Скупштина не заседа.

Изнад Балтика се појавили незвани гости, а дочекали их руски ловци! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА