Најновије

ДАЧИЋ ОДГОВОРИО ФОН КРАМОН: Ти си лобиста за Косово!

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић је рекао данас да се посланица Европског парламента Виола Фон Крамон "јавно дефинисала да је лобиста за Косово".

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

“Знате шта, мислим да се посланица Крамон јавно дефинисала да је лобиста за Косово. Подсетио бих да је она већ у прошлим изјавама рекла да је срећна што Србија није отворила ни једно ново поглавље. Овде није реч о објективном посматрачу већ о посланици која има активно учешће на нашим просторима и која је супротстављена Српској страни већ више година уназад”, рекао је Дачић за портал Глас Зајечара.

Фон Крамон је раније осудила напад шефа посланичке групе Српске напредне странке (СНС) Александра Мартиновића на представнике цивилног друштва и упитала председника Скупштине Србије да ли мисли да је такав говор мржње прихватљив.

Дачић је рекао да европосланица не треба “да дели лекцију о томе како се води народна скупштина”.

“У Европском парламенту оно што је говорила би морало да буде дискриминсано као говор мржње. Овде, као што сте чули, од председника Републике, ми ћемо у дијалогу који се води и са другим политичким странкама, јасно говорити о томе да смо спремни да разговарамо са свима о унапређењу рада парламента и уопште стварању бољих услова за предстојеће изборе”, додао је Дачић.

Да ли ће НАТО реаговати због Црне Горе? Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА