Најновије

ЕВО КОЈИ МИНИСТРИ У СНС ТРЕБА ДА БУДУ УХАПШЕНИ: Унутарпасртјске расправе су бацање прашине у очи (ВИДЕО)

Не може унутарпартијска одговорност да покрива "сав криминал који се дешава у Србији и морају бити кажњени носиоци криминалних активности који су функционери или чланови Српске напредне странке (СНС) или блиски сарадници режима", изјавио је данас потпредседник Српске радикалне странке (СРС) Миљан Дамјановић.

СНС (Фото: Јутјуб)

Дамјановић је новинарима у Београду изјавио да за успешну борбу против криминала "власт мора да ухапси криминалце у својим редовима", а да су "унутарпартијске расправе где се оптужују ко је већи криминалац, бацање прашине у очи грађанима Србије".

"Кључни обрачун власти против организованог криминала треба да буде против актуелних министара", рекао је Дамјановић.

Навео је да би предмет истраге требало да буду министар здравља Златибор Лончар "због набавке опреме за КЦ Ниш" и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић, "због деонице ауто-пута Прељина Појате чија изградња није дата кинеској фирми већ америчкој", која је понудила вишу цену изградње.

По његовим речима, председнику Србије и СНС Александру Вучићу је "због оваквог неделовања његове Владе живот угрожен".

"По ко зна који пут позивамо Владу Србије да предузме мере које су у интересу грађана Србије, да смени све министре који су у криминалу и корупцији, а Александар Вучић, као председник највеће странке и државе, мора да инсистира на овој борби", казао је Дамјановић.

Он је поводом изгласавање неповерења у локалним одборима СНС председнику Градског одбора Београда и министру одбране Небојши Стефановићу рекао да је питање да ли ће се СНС "вратити као бумеранг" оно што се десило СРС када је велики део функционера и чланова странке прешао у новоосновану СНС, а навео је да се и сада "ради по истом систему".

О новом притиску на полицију прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА