Најновије

СНС ЛУДИЛО: Не треба нам вода на 35 степени!

Колико је Србија земља апсурда сведочи и контраскуп присталица СНС у Врчину против својих суграђана који већ данима протестују због недостатка пијаће воде. Да ли нам је Александар Вучић одузео и последње зрно здравог разума кад су људи због њега спремни и да немају основно цивилизацијско достигнуће - пијаћу воду и да због тога нападају своје комшије и познанике.

Протести у Врчину. (Фото: Твитер видео)

У данима тропских врућина, када је људима вода најпотребнија од утољавања жеђи, преко одржавања хигијене, до заливања башти, мештани Врчина је већ недељама немају.

Огорчени и бесни због те чињенице организовали су протест и блокирали путеве у циљу да имају право бар на тај минимум достојанственог живота.

Међутим, присталице Александра Вучића не мисле тако. Њима вода није потребна, те су по наредби из централе организовали контрапротест. Та чињеница изазвала је бројне коментаре на друштвеним мрежама.

- Неко те позове и каже: “Неки у Врчину протестују, јер немају воде 11 дана! Ми морамо да идемо да протестујемо против њих који протестују.” И ти кажеш: “Идем!” И протестујеш против пијаће воде! И разума. И себе као људског бића. Само један пример за вриштати од бесмислa.

- Мени је за вриштати када видим ко је у том скупу против. Углавном неки младићи, млађи људи. Клибере се, немају појма зашто су ту нити их се тиче. Вероватно су им нешто дали, неку ситнину. То је будућност ове земље?! Срушен сваки појам општег добра, части, само лична добит.

- Је л' постоје још негде на свету грађани којима је ок да на 35+ немају воду данима? Да више воле да смрде него да се туширају као сав нормалан свет, ако то вођи иде у прилог? Има. Србија брале! Врчин.

- Мештани Врчина 11 дана немају воду. 11 дана! Организују протест, СНС направи контрапротест! И поцркаће од заразе, ал' неће дати вођу за воду. Какви безмозгаши, јбт.

- "Ако немају хлеба, нека једу колаче" - М. Антоанета "Ако немају воде, нека пију вина" - СНС, Врчин (Courtesy of A. Vucic).

Бајден издао наредбу, ракете поново падале по Сирији и Ираку! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА