Најновије

БЕЖЕ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА: СНС спречава људе да се ишчлане!

Да је незадовољство у и око Српске напредне странке све веће, сведочи то што је неколико чланова СНС покушало да изађе из владајуће странке. То се десило у Руми, међутим секретар напредњака у овом граду на сваки начин то онемогућава, позивајући се на "проблем" у систему.

Чланови СНС. (Фото: Фејсбук видео)

Ово је на свом Фејсбук налогу објавила Маја Дражић, председница ССП Рума, истакавши да је "ССП у протеклих неколико дана контактирало неколико чланова СНС и да су сви имали исти проблем".

U proteklih mesec dana, odbor SSP Ruma, kontaktiralo je nekoliko članova SNS i svi su imali isti problem. Naime,...

Posted by Maja Dražić on Tuesday, August 3, 2021

А да ова ситуација одговара истини, за Директно.рс потврђује и један од чланова Српске напредне странке у Руми, који је учлањен мимо своје воље и који је у неколико наврата покушао да се ишчлани. Неуспешно, јер су се локални напредњаци, као што смо већ поменули, позивали на "системску грешку". И то није све, већ га пред сваке изборе позивају као сигуран глас.

Маја Дражић је на Фејсбуку детаљно описала каква је ситуација са СНС у Руми.

- Чланови СНС су отишли у просторије странке у Руми, са намером да се ишчлане, али то нису моги да ураде, јер им је Слободан Поповић (локални фан и секретар СНС) рекао да не може да их ишчлани због проблема у систему. Људи су захтевали од дотичног да их ишчлани и напоменули су му да их не занимају "грешке у систему", да више не желе да буду чланови СНС и да никакве везе више не желе да имају са истом - пише Маја Дражић на Фејсбуку, а затим и додаје:

- Он је остао упоран у томе да они остану чланови СНС, због "грешке у систему" и у томе да "он ту ништа не може". Људи су нам се обратили, не са намером да се учлане у ССП, већ да добију правни савет шта да раде по овом питању.

Она је истакла да су незадовољни чланови СНС тај правни савет и добили...

- Правни савет смо им дали и објаснили смо им да је довољно да пошаљу мејл Извршном одбору СНС (мејл адреса је доступна на свакој СНС страници) у којем ће да опишу кроз какву су непријатност прошли у просторијама СНС у Руми и да више не желе да буду чланови. То је сасвим довољно да би се ишчланили - написала је она и закључила:

- Овом приликом, желим да укажем каквим се све манипулацијама служе локални СНС зличинци и докле су спремни да би своје злочине одбранили. Дакле, примењују класичне секташке методе да једном када уђеш у секту - изласка нема - навела је Маја Дражић.

Србија развија артиљеријска оруђа и муницију; у 2020. извезено 1.500 пројектила! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА