Најновије

ПАТЕТИКА: Вучић стао у одбрану сина и запретио опозицији (ФОТО)

Поводом тврдњи Драгана Васиљковића (Капетана Драгана) да су му навијачи Црвене звезде, а међу њима и Данило Вучић, поклонили 30.000 евра, стан и кола, што је у прорежимским медијима протумачено као напад на Александра Вучића од стране опозиције, огласио се на Инстаграму и сам напредњачки лидер.

Вучић (Фото: Јутјуб)

- Не дам вам да уништите животе и мојој деци. Најгорим у Србији поручујем, волим Данила, Милицу и Вукана. Волим их највише на свету. Што се мене тиче, нека буде борба непрестана, али децу нећу да вам дирам. А, вас, победићу убедљивије него икад - поручио је Вучић.

Да је у Србији постало опасно и пренети вест, сведочи и хистерија која је настала поводом горепоменуте изјаве Капетана Драгана, која је искоришћена за нову рунду обрачуна са политичким противницима Александра Вучића.

Да иронија буде већа, управо је Капетан Драган особа која ужива наклоност и заштиту напредњачког лидера, те му је чак допуштено и да прикупља потписе за ослобођење осуђеног убице премијера Зорана Ђинђића.

Уместо да свој бес усмери према свом штићенику, који је несмотрено признао шта је млађани Данило учинио за њега, вероватно желећи да га тиме уздигне у очима својих симпатизера, Вучић сада криви опозицију и тзв. ђиласовске медије за напад на породицу, који се легитимно питају откуд Данилу толики новац, када се тврди да живи скромно од своје плате.

- Окупили су се неки Срби које не познајем, скупили су врећу пара, коју су ми дали на граници. Дали су ми 30-так хиљада долара, кључеве од аутомобила и кључеве од стана од 45 квадрата. То није било из буџета, да се разумемо. Ту су учествовали син председника Србије Александра Вучића, Звездини навијачи… То су стварно патриоте - била је првобитна изјава Капетана Драгана.

Желећи да "извади флеке", Васиљковић је променио исказ.

- Можда је Данило ставио пет или 10 евра у врећу новца коју су ми уручили - вадио се Васиљковић.

Говор др Вучковића због којег је Вучић полудео погледајтеОВДЕ.

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА