Најновије

ПУКЛА АКАДЕМИЈА СНС: Научила напамет вређање, па заборавила текст (ВИДЕО)

Од кад је основана, Академија младих лидера Српске напредне странке изнедрила је бројне политичке великане. Од Кебаре, преко Лангуре и Сташе Стојановић, низали су се млади лавови и лавице, којима се предвиђала блистава политичка будућност. Ипак, до појаве младе Невене Ђурић нико није завређивао толику пажњу вође.

Невена Ђурић (Фото: Јутјуб)

Током свог првог учешћа у емисији “Реч на реч”, Ђурићева је демонстрирала завидне вештине у вређању саговорника, политичких неистомишљеника, упадању у реч и викању, што је изазвало огромно одушевљење код Вожда Вучића, познатог по томе што је и сам у младости деловао као неко ко није бирао речи и неретко прелазио границе пристојности.

- Мислим да се помало разумем у политику и могу да препознам оне који су талентовани. То дете је, да не кажем најталентованије које сам видео у последњих 15, 20 година, али свакако једно од најталентованијих у политици. Показала је такву енергију, срчаност која ме је негде подсетила на време када сам ја био млад, негде пре једно 25 година, али она је паметније и боља од мене - нагласио је лидер напредњака.

Ова изјава винула је у звезде младу Невену Ђурић, која је у међувремену постала прва опција СНС за готово сваку дебатну емисију. И колеге из странке су јој одале признање на исказаној храбрости, те је тако, пошто је видела уживо опозицију и преживела тај сусрет, стекла статус хероине.

Притисак који се сручио на леђа младе јуришнице СНС и очекивања да буде млади Вучић у женском облику су узела свој данак. Невену су синоћ пореметиле две речи "полако, полако" које изговорио Александар Јовановић Ћута из покрета Еколошки устанак.

Док је “бифлала” унапред нучен говор, савршено написан и у ком су своје место нашли опозиција, Ђилас, Мариника, Зеленовић, бивша власт и угрожени Вучић, Невена је почела да замуцкује. У тренутку кад је постало очигледно да је заборавила шта је рекла и кад је постало јасно да је далеко од поентирања, додатно ју је пореметила Ћутина упадица.

По свему виђеном, делује да је први човек државе погрешио и да је прерано изашао са оценом да постоји неко у СНС ко уме боље да вређа противнике од оног Вучића из деведесетих година. Тешко да је и сам председник данас на том нивоу. Имајући у виду да готово десет година држи физичку дистанцу од опозиције, колико је прошло од последњег ТВ дуела, нереално је и очекивати да је у форми у каквој је некад био.

О неупотребљивој патриотској већини прочитајте ОВДЕ.

Извор: Нова.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА