Најновије

"OBSCURITAS": Прича која нас води у најмрачније дубине људског ума

Вулкан представља нови роман прослављеног аутора три наставка бестселер серијала Миленијум, прича која нас води у најмрачније дубине људског ума.

Фото: Вулкан

Лето 2003. године. У Стокхолму је убијен фудбалски судија, а за убиство је осумњичен и ухапшен Ђузепе Коста, човек преке нарави, отац једног од играча. Докази делују чврсто, али Коста упорно одбија да призна убиство, због чега начелник полиције тражи помоћ и савет од професора Ханса Рекеа, славног психолога и светски познатог стручњака за технике испитивања. Ако ико може да извуче истину, онда је то он.

Ипак, ништа се не одвија онако како је полиција планирала. У својој вили у Јушхолму, Реке бриљантном представом одбацује комплетну оптужницу истражног тима. Коста је ускоро на слободи, а полиција остаје празних руку. Само Микаела Варгас, млада полицајка необичне прошлости, не жели да одустане од случаја и због тога покушава да ступи у везу са Рекеом, али је он упорно избегава.

Ханс Реке и Микаела Варгас ипак ће се поново срести, и то у драматичним околностима. Амбициозна Микаела и трагични геније Ханс: нескладни и фасцинантни двојац само заједно може да унесе светлост у таму овог злочина, у крешенду напетости и неочекиваних преокрета.

Извор: Правда
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА