Најновије

Нови трилер Барбаре Баралди "Посматрач из сенке" стигао у књижаре

"Посматрач из сенке" наставак узбудљивог трилера "Аурора у тами", доступан је на сајту vulkani.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.

Фото: Вулкан

У трилеру са опскурним заплетом "Посматрач из сенке", другом делу трилогије о најбољем профајлеру италијанске полиције, Барбара Баралди својој протагонисткињи не даје предаха – поново је увлачи у језив злочин. Леш са зашивеним устима и истетовираним грудима је први у низу трагичних догађаја. Убица је увек корак испред. У центру је увек она, Аурора Скалвијати, измучена демонима, духовима и опсесијама, са својим биполарним поремећајем који се погоршава услед недостатка сна. Да ли је оно што Аурора види пука уобразиља? “Посматрач из сенке”, злокобни алтер его који носи у себи, ту је да јој говори да неће успети, да храни њену параноју и најгоре кошмаре.
Бриљантна, инстинктивна, страствена, јака и крхка, заробљена између стварности и халуцинација, са комадом метка у глави, Аурора живи са болном прошлошћу која је оставила ожиљке на њеном телу и у њеном уму. Разапета између живота и смрти, лепа детективка, одлучна да верује сопственој интуицији, одбија да поклекне под теретом својих страхова.


За Аурору су колеге Бруно, Том и Силвија постали права породица коју никад није имала. Али све ће се променити када полиција пронађе тело човека без имена и докумената помоћу којих би могли да га идентификују. Једини трагови су зашивена уста, тело подвргнуто древном методу мучења и Аурорино име истетовирано на грудима жртве.


Осумњичена да је умешана у убиство, она мора да се бори са неповерењем својих претпостављених, али и најближих сарадника. Чак је и њена веза са Бруном стављена на искушење. Он се под лажним именом увукао у круг тајних трка у којима учествују неонацисти и припадници организованог криминала, док су Том и Силвија превише заузети на својим новим пословима. И нико од њих не зна да је постао мета опасног серијског убице.


Роман је за све љубитеље трилера и мистерије, спремне да на мрачној стази буду уплетени у мрежу адреналина и стрепње за судбину ликова. Ауторка је поново успела да изненади, залазећи дубље у Аурорину душу. Барбара Баралди је вешт алхемичар. Она вас може натерати да патите. Она уме да створи простор за наду. Она зна да се поигра осећањима ликова... и читалаца.
 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА