Најновије

„ЈОЈ, ПА ТО ЈЕ ОНА ШТО ПРОДАЈЕ ДЕЦУ“: Погодио сам у живац међународни картел, сад се свете! (ВИДЕО)

Овде се не ради само о нападу система државе на мене, овде се ради о једном међународном картелу. Ово је један наднационални напад на мене јер сам погодио у живац у који не сме да се дира, а који је актуелан још од 1945. године. То је крађа деце и беба и свих малолетних лица, изјавио је адвокат Милан Босика, који је успео, уз подршку јавности, да врати тројицу синова Ани Михаљици које је отео Центар за социјални рад, због чега је сада изложен кривичној пријави и претњи одузимањем адвокатске лиценце. 

Он је приликом гостовања на каналу Прави одговор рекао да на целом Балкану само Србија и Бугарска извозе своју децу на инострано усвајање. 

Босика је испричао како је против њега поднета кривична пријава за високотехнолошки криминал, из разлога што је давао изјаве и износио званичне податке на друштвеним мрежама, пошто су му остали медији забрањени, што је скандалозно тумачење високотехнолошког криминала, те је открио како је срео директорку новосадског ЦСР-а Јелену Зорић у Чачку. 

- Отишао сам у робну кућу „Партизанка“ у Чачку, и моја пријатељица Ана ми је рекла: „Милане, што ми је позната она жена“. Ја сам се окренуо и она је рекла: „Јој, па то је она што продаје децу“. Замислите да је Јелена Зорић дошла из Новог Сада у Чачак да буквално врши нужду у робној кући „Партизанка“, тражила је кључ од запослене. И ја сам је питао: „Којим добром у мом родном граду?“ Надица Угљешић, која је била са њом рекла је: „По позиву“ – испричао је Босика. 

Он каже да је укапирао шта се дешава, отрчао до Адвокатске коморе Чачка, и тамо поново срео Зорићеву.

Босика је такође испричао и како ју је фотографисао, те да га је она ударила по руци, да би му избила телефон, те како му је запретила да ће „зажалити што је жив“ и поручила му: „Немаш појма ко мене штити“. 

Говорио је о улози Саше Боројевића, будућег одборника листе „Александар Вучић“, у случају Михаљица, али и улози нечасних припадника полиције, модерних јањичара. Такође, изнео је ко из Дубоке државе стоји иза трговине децом, те шта се са њима ради, али и да се тим поводом спроводи међународна истрага против Србије. 

О Александру Вучићу је рекао да њему не смете да поменете само два имена, једно је Владимир Цвијан, а друго можете сазнати у емисији на каналу Прави одговор у овој веома динамичној емисији са пуно података. 

РУСИЈА СПРЕМА ЗАВРШНИ УДАРАЦ! То ће бити пораз кијевског режима

Извор: Прави одговор


 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА