Најновије

Појачано присуство специјалаца из Приштине у општинама на северу Косова и Метохије: Ухапшена два Србина

У општинама на северу Косова и Метохије данас је приметно повећано присуство јединица специјалне полиције, како наводе из тзв. Косовске полиције, „на северу Косова у току је акција против сузбијања наркотика“.

Росу (Фото: Јутјуб)

Како наводе грађани у општини Звечан, приметно је присуство више џипова и оклопних возила у којима се налазе припадници специјалне јединице Росу.
У саопштењу које је тзв. Косовска полиција објавила на својој званичној Фејсбук* страници стоји да је „у току акција борбе против злоупотребе дрога“.

„Косовска полиција, конкретно Дирекција за истраге трговине дрогом у јеку борбе за превенцију и борбу против случајева злоупотребе дрога, након интензивних истрага данас 12.02.2023. године, у региону северне Митровице, спроводи акцију против дроге, уз подршку других релевантних јединица „Полиција“, наводи се у саопштењу на албанском језику.

Како се даље наводи, у региону севера протекле године полиција је имала неколико успешних акција.

„Што се тиче резултата или детаља ове операције против дроге бићете на време обавештени након што буду доступни извештај или информације од теренских јединица“, закључују у саопштењу, пише Спутник.

Тамошњи министар унутрашњих послова Џељаљ Свечља навео је да је косовска полиција у северној Митровици уништила две лабораторије за дрогу.

„Сувласник једне од њих је Д.С. који је прошлог месеца напао косовске полицајце. Он је део банди које примају наређења од организованог криминала у Србији. Подржавају их и штите Вучић и Петковић“, наводи Свечља у својој објави на „Твитеру“.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА