Најновије

КиМ: Припадници РОСУ у селу Јошаница код Лепосавића малтретирали и нанели телесне повреде двојици српских младића

Припадници косовске специјалне јединице полиције (РОСУ) у селу Јошаница код Лепосавића малтретирали су синоћ око 19.30 сати и нанели телесне повреде младићима Л. Ђ. (23) и Ђ. М. (24), који живе у том селу. Они се осећају добро и налазе под надзором на одељењу хирургије у КБЦ у Северној Митровици.

Младић Ђ. М. каже да је био у возилу са Л. Ђ. и да се њихов аутомобил кретао полако. Каже да је био изненађен када су их припадници специјалне полиције, без разлога, зауставили. Када су их извукли из аутомобила, одмах су без разлога почели да их ударају у главу.

„Нешто око 19.30 сати кренули смо полако колима кроз село да тражимо мој изгубљени телефон. Возио сам полако када су нас пресрела два џипа из којих је изашло око осам униформисаних специјалаца. Пришли су извукли нас из кола и почели да малтретирају. Ударали су нас у главу у ребра и када су схватили да овде живимо пустили су нас да одемо кућама. Обојица смо у болници на хирургији, боле нас ребра, али за сада смо добро на посматрању”, казао је Ђ. М. за портал „Косово онлајн”.

Додао је да случај нису пријавили полицији.

СНИМЦИ БЕЖАНИЈЕ ИЗ БАХМУТА: Украјинци спремају нову линију фронта (ВИДЕО)

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА