Најновије

"ДЕЧКО МЕ ЈЕ ВАРАО, ПА САМ МУ ЗА РОЂЕНДАН ОВО ПОКЛОНИЛА": 13,5 МИЛИОНА људи не верује како је реаговао, каква дрскост

Девојка ухватила дечка у превари, а када га је суочила са истином, реаговао је тако да су сви на мрежама побеснели.

Поклон (Инстаграм принтскрин)

Преварени у вези или браку неретко смишљају оригиналне начине да се освете својим партнерима, а о потезу једне девојке сви на мрежама причају. Она није беснела, бацала и уништавала ствари свом дечку, већ  му је спремила "специјалан" поклон. 

За рођендан му је купила ланче са угравираним именима свих девојака са којима је имао аферу... Тренутак када му предаје поклон је снимила и објавила на ТикТоку, а овај видео је прегледало преко 13,5 милиона људи. 

На снимку се види како он отвара поклон, пажљиво загледа ланче, а потом, схвативши поруку, враћа га у кутију. Већ овај његов потез људи су коментарисали! И док су се неки питали зашто је "бацала" новац на њега, други су у потпуности схватили "поруку".

"Новац је дође и оде, али срамота је заувек."

Међутим, ту није крај. Она је на истој мрежи објавила и преписку са сада бившим момком, а поводом овог поклона. Прво је констатовала да га уопште не носи и питала је где је, на шта је одговорио да је ланче у ауту, као и да нема где да га носи. По преписци би се рекло да га није нимало било срамота што је ухваћен у прељуби.  Наизглед расположено, девојка је рекла да је поклон показала мајци, која такође није сматрала да је њен потез духовит.

"Зашто бих носио огрлицу са њиховим именима на њој", одговорио јој је, па чак и дрско додао да га је "повредило" што је то једини поклон који је добио од ње.

"Ако га носим на посао, то је чудно, ако га носим било где другде, чудно је, ако га носим кад сам с тобом, сурово је", рекао је.

Ова друга објава је прикупила преко 564.000 прегледа, а корисници ТикТок-а нису одолели а да не прокоментаришу његово понашање.

"Он који је варао прича о томе шта га је заболело. Вау, каква дрскост", "Он заправо покушава да учини да се ти осећаш лоше", коменатрисали су корисници ове мреже.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА