Најновије

Да ли ово значи да је Новак дефинитивно одустао од Аустралијан опена? (ФОТО)

На званичном сајту Новака Ђоковића, Аустралијан опен се не налази у распореду наступа најбољег тенисера света, те се повела дискусија да ли је то доказ да је Новак после вишесатне драме ипак одустао од првог Гренд слема у години.

На Ноаковом официјалном сајту, у делу предвиђеном за распоред наступа, за јануар месец стоји: "У овом моменту нема заказаних догађаја", па се поставља питање да ли је први рекет света одучио да "дигне руке од свега".

Подсетимо, првом тенисеру света Новаку Ђоковићу није дозвољен улазак у Аустралију због проблема са визом. Федерална царинска служба контактирала је владу државе Викторија, чији је главни град Мелбурн, након што је установљено да је Ђоковићев тим поднео захтев за погрешну врсту визе.

Ђоковић је читав дан провео у изолацији на аеродрому чекајући одлуку аустралијских власти.

Ђоковић је у уторак саопштио да ће играти на првом гренд слем турниру у сезони (Аустралијан опен), након што је добио медицинско изузеће, пошто није вакцинисан против корона вируса.

Ђоковић ће морати да напусти Аустралију у току дана, али његови адвокати покушавају да оспоре одлуку, јављају аустралијски медији.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА