Најновије

"Ја ћу и овог пута пресудити и одлучити ко ће бити председник Хрватске!": Шешељ уверен у победу свог кандидата!

У Хрватској се ближе председнички избори, кампања се захуктава, а Војислав Шешељ, лидер СРС-а, тврди да ће и овог пута победу однети онај кандидат кога он одабере.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

„Довео сам драгу Колиндицу на власт“, хвалио се небројено пута до сада Шешељ, а то исто су тврдили и утицајни хрватски медији. „Индекс“ је ту своју оцену заснивао на гостовању Шешеља у хрватској телевизијској емисији „Бујица“ 2014. године.

- Шешељ је тада изврсно послужио Колинди Грабар Китаровић својом изјавом да подржава Иву Јосиповића те да се „диви“ Весни Пусић. Сасвим пригодно, Колинду Грабар Китаровић, тада још кандидаткињу за председницу и чланицу ХДЗ-а, није помињао, али било је јасно који је мотив за позивање ратног хушкача у емисију на једној хрватској телевизији - писао је „индекс“.

Колинда Грабар Китаровић је нову кандидатуру најавила на прослави „Олује“, левичарске политичке странке окупиле су се око бившег хрватског премијера Зорана Милановића, у игри су и познати певач Мирослав Шкоро и бивши судија Мислав Колакушић. Избори би требало да буду одржани до краја године. Шешељ каже да за сада само помно прати све те кандидате и њихове активности, а у дешавања ће се активно укључити када за то дође време.

- Све ја пратим, али чекам да ситуација још мало сазри, а онда на сцену ступам ја и доносим одлуку. Нема сумње, ја ћу и овог пута пресудити и одлучити ко ће бити победник Хрватске - казао је лидер СРС-а за „Ало!“.

Харадинај званично објавио Србији рат! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА