Најновије

БЕЗ ФОТОШОПА ЈЕ НЕ БИСТЕ ПРЕПОЗНАЛИ: Мина важи за најлепшу задругарку, а ово њено издање ће вас шокирати (ФОТО)

Бивша задругарка Мина Врбашки позната је као једна од најлепших ријалити учесница, међутим, на Инстаграму се појавила фотографија која је све изненадила.

Мина Врбашки (Фото: Јутјуб)

Бивша задругарка Мина Врбашки позната је као једна од најлепших ријалити учесница које су се икада појавиле. На почетку њене ријалити каријере Мина је имала кратку фризуру, а због њене лепоте успеле је да заведе многе мушкарце.

Међутим, како је време пролазило, тако се и Мина мењала са њим, иако би многи рекли да иде у корак са светом, са друге стране, има и оних који је више не препознају. Мина је неколико пута за ове године одлазила код пластичног хирурга да јој коригује несавршеност на лицу. Јагоице, усне, вилица, ботокс су само неки од третмана којима се Мина подвргла.

Недавно је радила сет фотографија са чувеним фотографом Дејаном Милићевићем, за ког важи да је махер у свом послу. Многе познате личности, поготову даме воле да сарађују са Дејаном, јер на његовим фотографијама изгледају као холивудске звезде.

Они су одрадили фотографије, на којима Мина изгледа савршено, ,,испеглано", заводљиво, али на Инстаграму се појавила фотографија како ова задругарка изгледала без фотошопа, шминке и осталих филтера.

Нико не може да оспори њену лепоту коју поседују, али разлика је и те како приметна. Неко од ријалити фанова направио је фотографију како је Мина изгледала на фотографисању за Дејана Милићевића, па је упоредио са сликом са Инстаграм уживо преноса. 

Како је Сендида изгледала пре пластичних операција погледајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА