Најновије

Тужна прича задругара који је изгубио супругу: Три године је спавао на поду због болести жене

Светислав Стевановић Лимени пропатио је три године због болести супруге Милене Стевановић, па је чак и спавао на поду да њу не би повредио током сна.

Лимени (Фото: Јутјуб)

Унука Јелена и син Саша, познатији као Јоца Поштар, испричали су све о трагедији у породичном дому Стевановић која се недавно одиграла.

Многи су упознати с чињеницом да је Лимени изгубио супругу Милену, која се три године борила с тешком болешћу, а ту најважнију битку изгубила је само десетак дана пре почетка "Задруге 5".

Унука Јелена се присетила периода и одрастања с баком и деком, па су је уједном тренутку емоције толико обузеле да је заплакала.

- Волела сам да се играм с дедом и бабом у дворишту, он је све време веровао и надао се да ће баба оздравити, али, ето, десило се то. Отац није хтео да га зове јер је он био на кастингу када је она умрла - говори Јелена за Република.рс, а Саша прича и како је он бринуо о жени док је била на самртничкој постељи.

- Спавао је на поду да је не би случајно повредио током ноћи. Ето, како је легла, ту на кревету, тако је и заспала и више се није пробудила. Нисам хтео да га зовем, нисам знао како то да му кажем. Ипак је он био на кастингу, али када је дошао кући, само је испустио торбу када је видео отворену капију, знао је да се нешто дешава - испричао је син Лименог.

Лимени је постао виралан преко ноћи на интернету због жустрог и ексцентричног понашања током утакмица.

Мерилин Монро и Кенеди су имали ћерку? Гинеколог славне глумице открио тајну која је шокирала свет. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА