Најновије

Шљивић и Ђига стрелци, Канга удаљен због недисциплине

Црвено-бели у мартовском термину имали 11 играча у различите репрезентацијама широм света!

Црвена звезда је у мартовском репрезентативном термину у различите селекције широм света имала 11 фудбалера из сениорске екипе. Њих осморица су играла, двојица се уписала у стрелце, Насер Ђига и Јован Шљивић. 

Срђан Мијаиловић је после вишегодишње паузе поново позван у нашу А селекцију за два пријатељска меча. У поразу од Русије (0:4), одиграо је друго полувреме, док је у победи на Кипру (1:0) провео на терену свих 90 минута.

Голман Омри Глазер је бранио цео меч у полуфиналу баража, у коме је Израел поражен од Исланда (1:4).

Ин Бом Хванг је поново био један од најистакнутијих у репрезентацији Јужне Кореје, која је играла два меча са Тајландом у квалификацијама за Светско првенство 2026. Његов тим је пред својом публиком непријатно изненадио ремијем (1:1), утисак је поправљен у другом мечу (3:0). Хванг је у првој утакмици одиграо 74 минута, у другој свих 90.

Марко Стаменић је са Новим Зеландом учествовао на турниру у Египту, оба меча (пораз од Египта 0:1 и реми са Тунисом 0:0) је на терену провео по 90 минута.  

Насер Ђига је био стрелац јединог гола за Буркину Фасо у пријатељској утакмици са Нигером (1:1).

Његов колега из одбране црвено-белих Огњен Мимовић је са младом репрезентацијом Србије играо два меча квалификација за Европско првенство, у ремију са Луксембургом играо је 79, у поразу од Северне Ирске 85 минута.

Чланови омладинске репрезентације Србије Јован Шљивић и Урош Сремчевић нису успели да се квалификују за ЕУРО. Они су на турниру у Португалији играли на сва три меча, Шљивић је у ремију са Грчком два пута био стрелац.

Осман Букари и Жан-Филип Красо нису играли за Гану, односно Обалу Слоноваче, док је Гелор Канга удаљен из репрезентације Габона због кршења дисциплине.

СРУШЕН РУСКИ АВИОН! Пакао код Крима, пилот успео да излети

Извор: Журнал.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА