Најновије

Вучић је највећа претња по српске националне националне интересе

"На данашњој конференцији за медије, Александар Вучић је признао крах сопствене, погубне политике коју је водио под паролом да ЕУ нема алтернативу. То се посебно односи на ситуацију око Косова и Метохије, јер је од 2012. године до данас, разним споразумима од Бриселског преко Вашингтонског до Охридског који подразумева имплементацију француско-немачког ултиматума, предао све надлежности Републике Србије у руке сепаратистичких власти у Приштини", каже члан Привремене управе Српског покрета Двери.

Прековић подсећа да од доласка Вучића на власт, на северу КиМ више нема избора по српском законодавству, укинуо је цивилну заштиту, предао језеро Газиводе, признао дипломе, признао аутомобилске таблице лажне државе Косово, а да је врхунац довођење Србе са севера КиМ на сопствени митинг у Београд како би Албанци лакше заузели зграде у четири општине на северу КиМ.


 
“Поред тога, Вучић на данашњој конференцији брука Србију и пред међународном јавношћу, користећи за стране политичаре изразе који су далеко од нормалног дипломатског речника.
 
Имајући све ово у виду, јасно је да највећа претња по српске националне националне интересе не долази ни са једне стране света, већ управо од Александра Вучића који свакога дана крши Устав Србије, који је урушио демократију и све државне институције, од Народне скупштине до судова и који је заштитник криминала и огромне корупције, посебно у вишемилионским јавним набавкама”, закључује Прековић.

ВРЕМЕ ИСТИЧЕ! Три опције за акцију Запада у Украјини

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА