Најновије

УБИЈЕН 2 САТА ПОСЛЕ ИНТЕРВЈУА О ЦЕЦИ! Овај жестоки момак је харао Звездаром, био с познатом певачицом

Два сата пре него што је убијен, Дејан Марјановић Шабан је у једном интервјуу, који је објављен пре 27 година, открио истину о његовој вези са Светланом Цецом Ражнатовић.

Фото: Фејсбук страница Пулс асфалта

Такозвани "некрунисани краљ Звездаре" Дејан Марјановић Шабан, некадашњи пријатељ певачице Мире Шкорић и наводно дечко Светлане Цеце, тада Величковић а сада Ражнатовић, и Јелице Матић Синди, са којом је био верен, убијен је пре 27 година, испред улаза у зграду на Булевару револуције где је живео.

Хицима из револвера га је усмртио његов малолетни кум, тада петнаестогодишњи Александар Пауновић, звани Мали Паун, који се седмог дана након злочина предао полицији.

Млад, леп, згодан, популаран, богат. Дејан Марјановић Шабан, син чувеног архитекте чије је ремек-дело купола на Храму Светог Саве у Београду, могао је да буде шта год пожели, али је ипак одабрао живот са оне стране закона.

Волео је медије, а новине су стално биле препуне његових фотографија. Увек су ту били брза кола, скупа гардероба, егзотичне дестинације и згодне, лепе, познате девојке.

У јавности је представљен као млад, успешан бизнисмен који држи бутике и разне друге локале у граду. Новине су га прозвале краљем Звездаре. Био је једно време добровољац у рату, али није волео да о томе прича.

Два сата пре него што је убијен, Дејан Марјановић Шабан је у једном интервјуу, који је објављен пре 27 година, открио истину о његовој вези са Светланом Цецом Ражнатовић.

Иако су легенда деведесетих и фолк звезда често виђани заједно у београдском клубу „Бојан Ступица“, и у више наврата јавно потврдили да су заједно, жесток момак је ипак на крају испричао какав је њихов однос заиста био.

"Ја сам млад човек, завршио сам грађевинску школу, волим да сам у друштву лепих девојака, да возим леп ауто. Ево, имам БМW 850, то је, верујем, тренутно најбољи ауто те класе у Београду. А и девојке ме обожавају. Молим те, објави да су све приче о мојој наводној вези са нашом најпознатијом фолк певачицом чиста измишљотина и неистина. Волим једино своју вереницу Јелицу Матић Синди. Она је познати фото-модел на Западу и срећан сам с њом", испричао је Шабан, којег је Цеца упознала преко тада најбоље другарице Мире Шкорић.

У медијима је писало да је с њим почела Цецина склоност ка момцима с београдског асфалта. Како је певачица у једном интервјуу навела, њих двоје су кратко били заједно, али је познанство с њим искористила да је голишав изнесе пред публику на њеном првом концерту на Ташмајдану.

"С њим ме је упознала Мира Шкорић чим сам дошла у Београд. Био ми је представљен као власник ланца бутика, рекли су ми да му је отац архитекта и да је фин и образован дечко. Појма нисам имала да је момак с асфалта. С њим сам се забављала 17 дана и кад сам сазнала ко је и шта је, одмах сам га оставила", испричала је Цеца.

Причало се да је Мали Паун убио Шабана само да би се показао већима од себе. Марјановићеви пријатељи тврдили су да је убиство било наручено, али је Пауновић на суђењу испричао да га је Марјановић малтретирао и приморавао да за њега обавља неке послове. Пауновићева мајка тврдила је да су ти послови били везани за продају дроге.

Неколико тренутака пре убиства посвађали су се око револвера. Дошло је до отимања и гушања, а затим убиства. Паун је имао купљене авионске карте за Америку, како би напустио Југославију "док се ваздух не прочисти".

Сутрадан, полиција је саопштила да је ухапсила Милана Радоњића (18) из Београда који се сумњичио да је помагао Пауновићу, који се после злочина крио по Београду.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА