Најновије

ТРАМП ОДРЕАГОВАО НА ПРИЗНАЊЕ ДНР И ЛНР: Добро познајем Путина

Бивши председник САД Доналд Трамп је поводом кризе у Украјини критикоовао администрацију актуелног председника Џозефа Бајдфена, рекавши да се све што се тренутно догађа не би догодило током његове администрације, јер он „добро познаје руског председника Владимира Путина”.

Доналд Трамп (Фото: flickr)

„Веома добро познајем Владимира Путина и он никада не би урадио оно што ради сада за време Трампове администрације. Никако!”, наводи се у саопштењу његовог политичког комитета Сејв Америка.

Трамп је окривио председника Бајдена због тога што је пустио Русију да се богати захваљујући повећању цена гаса, преноси лондонски дневник Индипендент.

„Слабе санкције су безначајне у односу на преузимање земље и огромног комада стратешки лоцираног земљишта. Сада су цене нафте све веће и веће, а Путин не само да добија оно што је одувек желео, већ и постаје све богатији и богатији због поскупљења нафте и гаса”, рекао је Трамп, преноси Танјуг.

Он је додао да су сви у Вашингтону опседнути како да заштите украјинску границу.

''Међутим, најважнија граница на свету није граница Украјине, већ је то америчка граница”, рекао је Трамп окупљенима у Конроу и поручио да је прва дужност сваког америчког председника да брани америцке границе.

„Оно што се дешава са Русијом и Украјином никада се не би догодило под Трамповом администрацијом”, закључио је бивши председник САД Доналд Трамп.

Извор: Политика

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА